Φυσικοθεραπευτικό τμήμα

Το άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό του φυσιοθεραπευτικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας υποστηρίζει καθημερινά ασθενείς με παθολογικές καταστάσεις, μυοσκελετικές κακώσεις και τραυματισμούς, νευρολογικές παθήσεις, καθώς και σύνδρομα ή άλλα νοσήματα που παρεμποδίζουν τη λειτουργική καθημερινότητά τους.

Στο τμήμα φυσικοθεραπείας εκτελούνται ολοκληρωμένες φυσικοθεραπευτικές συνεδρίες με εξατομικευμένα πρωτόκολλα και πράξεις όπως κινησιοθεραπεία, ηλεκτροθεραπεία, υπέρηχο κ.α. που στόχο έχουν την ταχύτερη επανένταξη του ασθενούς σε όλες τις καθημερινές δραστηριότητες.

Παράλληλα και σε συνεργασία με το επιστημονικό προσωπικό του Γ. Ν. Θήρας, παρέχεται άμεση αξιολόγηση και συμβουλευτική παρέμβαση, ώστε να ακολουθείται η ορθότερη θεραπευτική αγωγή με σκοπό τη πλήρη αποκατάσταση της υγείας των ασθενών.

Τηλέφωνο : 22860 35421

Ηλεκτρονική Διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.