ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Γ.Ν. ΘΗΡΑΣ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΗΜΕΡΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Γ.Ν. ΘΗΡΑΣ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΗΜΕΡΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ

 

 

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Γ.Ν. ΘΗΡΑΣ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΗΜΕΡΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ .jpg

 

 

Iατρείο σκολίωσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ενημερώνουμε τους πολίτες της Σαντορίνης ότι στις 4/3/22 & 18/3/22 θα λειτουργήσει ιατρείο σκολίωσης  στο Ορθοπεδικό Τμήμα του Γ.Ν. Θήρας για παιδιά ηλικίας από 11 έως 15 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να κλείσουν ραντεβού στο 22860 35300.

 

24.2.22 ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΚΟΛΙΩΣΗΣ.docx

 

24.2.22 ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΚΟΛΙΩΣΗΣ.docx.pdf

Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου

Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου

 

Ευχαριστούμε θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Εμπορείου Θήρας για τη δωρεά ενός υπερήχου για την Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου μας.

Είναι σημαντικό για μας να γνωρίζουμε ότι έχουμε τη στήριξη και τη συνδρομή των συλλόγων και του συνόλου των φορέων της τοπικής κοινωνίας.

Με τη συνεργασία όλων μας μπορεί να επιτευχθεί ένα άριστο επίπεδο για την υγειονομική κάλυψη της Σαντορίνης.

Εκ της Διοικήσεως

 

 

 

Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου

 

 

Έγκριση οριστικών πινάκων προσληπτέων, κατάταξης και απορριπτέων ειδικότητας Διερμηνέων/Διαπολιτισμικών Μεσολαβητών του Έργου 4 για τη στελέχωση των Προ-Αναχωρησιακών Κέντρων Κράτησης Αλλοδαπών κατόπιν προσκλήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο υλοπο

Έγκριση οριστικών πινάκων προσληπτέων, κατάταξης και απορριπτέων ειδικότητας Διερμηνέων/Διαπολιτισμικών Μεσολαβητών του Έργου 4 για τη στελέχωση των Προ-Αναχωρησιακών Κέντρων Κράτησης Αλλοδαπών κατόπιν προσκλήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο υλοποίησης της Δράσης «Ανάπτυξη των παρεχόμενων υπηρεσιών στα Προ-Αναχωρησιακά Κέντρα Κράτησης Αλλοδαπών – (Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη, Ψυχολογική Υποστήριξη, Κοινωνική Υποστήριξη και Υπηρεσίες Διερμηνείας» σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 05 θέμα 05 / 31-01-2022 απόφαση Δ.Σ.

 

 

ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟ 4_31.01.2022.pdf