ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 15/10/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 15/10/2020

Το Γυναικολογικό-Μαιευτικό Τμήμα του Γ.Ν. Θήρας στελεχωμένο πλέον με 4 ιατρούς, τους κ.κ. Κριτσωτάκη Ιάσονα, Παπαποστόλου Θαλή, Καραμπότση Κωνσταντίνο, Παρασχάκη Ανθούλα και επικουρικά με την στήριξη των ιατρών κ.κ.  Πατσούρα Κωνσταντίνο και Μαρουδιά Γεώργιο, αναπτύσσεται συνεχώς διενεργώντας τόσο μαιευτικές επεμβάσεις όπως οι 22 τοκετοί που πραγματοποιήθηκαν τον μήνα Σεπτέμβριο όσο και γυναικολογικές επεμβάσεις μέσω της λαπαροσκοπικής μεθόδου.

Συγκεκριμένα, πρόσφατα διενεργήθηκε επέμβαση εξωμητρίου σε Γαλλίδα ασθενή η οποία διένυε την 6η εβδομάδα κύησης και προσήλθε στα  ΤΕΠ του ΓΝΘ με έντονο πόνο και αιμορραγία. Σε λαπαροσκοπίκη επέμβαση υπεβλήθη γυναίκα 54 ετών με κύστη ωοθήκης 6 εκατοστών η οποία εξήλθε από το Νοσοκομείο την επόμενη ημέρα, ενώ λίγες μέρες αργότερα ασθενής με ιστορικό ανοικτής χειρουργικής επέμβασης αφαίρεσης εξαρτήματος υπεβλήθη σε ολική λαπαροσκοπική υστερεκτομή λόγω αιμορραγιών. Η τελευταία επέμβαση ήταν ιδιαίτερα περίπλοκη καθώς η ασθενής παρουσίαζε περιτοναϊκές συμφύσεις.

Το Γυναικολογικό-Μαιευτικό Τμήμα του Γ.Ν. Θήρας λειτουργεί με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και κάθε περιστατικό αντιμετωπίζεται άμεσα και με ασφάλεια με σκοπό την παροχή υψηλής φροντίδας και περίθαλψης στις γυναίκες της Σαντορίνης και των όμορων νησιών.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ

Αναρτήθηκε στο πρόγραμμα Διαύγεια (undefined ), στην ιστοσελίδα του Γ.Ν. Θήρας (www.santorini-hospital.gr)  και της Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε. (www.aemy.gr) Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την κάλυψη της θέσης του Υποδιευθυντή Οικονομικού  του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας έως τρία έτη.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., σύμφωνα με τις οδηγίες της ανάρτησης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 25/6/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

 

Ενημερώνουμε τους πολίτες της Σαντορίνης ότι από τη Δευτέρα 29/6/2020 διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Γ.Ν. Θήρας, καθώς πλέον είναι στελεχωμένο με τέσσερις φυσικοθεραπεύτριες. Η Διοίκηση του Γ.Ν.Θ. εργάζεται καθημερινά  με σκοπό την ποιοτικότερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, μέσω της βελτιστοποίησης των παρεχόμενων υπηρεσιών του Νοσοκομείου.

Οι συνεδρίες φυσικοθεραπειών θα πραγματοποιούνται από τις 08:00 έως τις 21:00.

Για ραντεβού καλείτε στο 22860 35300 από τις 09:00 έως τις 13:00.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΛΗΠΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΛΗΠΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Ενημερώνουμε τους πολίτες της Σαντορίνης ότι στο Γ.Ν. Θήρας λειτουργεί Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας στο οποίο οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται για κατάθεση παραπόνων/ καταγγελιών, αλλά και ευχαριστιών. Στόχος του Γραφείου είναι η άμεση ενημέρωση από τους ίδιους τους ασθενείς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με σκοπό την βελτιστοποίηση των υπηρεσιών του Νοσοκομείου, καθώς και τη διασφάλιση, την προάσπιση και την προαγωγή των δικαιωμάτων ληπτών/τριων υπηρεσιών υγείας. Τηλέφωνο: 22860 35469

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ

Ενημερώνουμε τους πολίτες της Σαντορίνης ότι από την Τρίτη 5/5/2020 ξεκινά η σταδιακή λειτουργία των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων του Γ.Ν. Θήρας. Επισημαίνεται ότι οι εξεταζόμενοι οφείλουν να προσέρχονται με τα μέτρα προστασίας που έχουν ανακοινωθεί από τον ΕΟΔΥ (μάσκες και γάντια).

Τα ραντεβού θα κλείνονται αυστηρά και μόνο τηλεφωνικά στο 22860 35300