ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ

Αναρτήθηκε στο πρόγραμμα Διαύγεια (undefined ), στην ιστοσελίδα του Γ.Ν. Θήρας (www.santorini-hospital.gr)  και της Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε. (www.aemy.gr) Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την κάλυψη της θέσης του Υποδιευθυντή Οικονομικού  του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας έως τρία έτη.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., σύμφωνα με τις οδηγίες της ανάρτησης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 25/6/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

 

Ενημερώνουμε τους πολίτες της Σαντορίνης ότι από τη Δευτέρα 29/6/2020 διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Γ.Ν. Θήρας, καθώς πλέον είναι στελεχωμένο με τέσσερις φυσικοθεραπεύτριες. Η Διοίκηση του Γ.Ν.Θ. εργάζεται καθημερινά  με σκοπό την ποιοτικότερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, μέσω της βελτιστοποίησης των παρεχόμενων υπηρεσιών του Νοσοκομείου.

Οι συνεδρίες φυσικοθεραπειών θα πραγματοποιούνται από τις 08:00 έως τις 21:00.

Για ραντεβού καλείτε στο 22860 35300 από τις 09:00 έως τις 13:00.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΛΗΠΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΛΗΠΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Ενημερώνουμε τους πολίτες της Σαντορίνης ότι στο Γ.Ν. Θήρας λειτουργεί Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας στο οποίο οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται για κατάθεση παραπόνων/ καταγγελιών, αλλά και ευχαριστιών. Στόχος του Γραφείου είναι η άμεση ενημέρωση από τους ίδιους τους ασθενείς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με σκοπό την βελτιστοποίηση των υπηρεσιών του Νοσοκομείου, καθώς και τη διασφάλιση, την προάσπιση και την προαγωγή των δικαιωμάτων ληπτών/τριων υπηρεσιών υγείας. Τηλέφωνο: 22860 35469

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ

Ενημερώνουμε τους πολίτες της Σαντορίνης ότι από την Τρίτη 5/5/2020 ξεκινά η σταδιακή λειτουργία των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων του Γ.Ν. Θήρας. Επισημαίνεται ότι οι εξεταζόμενοι οφείλουν να προσέρχονται με τα μέτρα προστασίας που έχουν ανακοινωθεί από τον ΕΟΔΥ (μάσκες και γάντια).

Τα ραντεβού θα κλείνονται αυστηρά και μόνο τηλεφωνικά στο 22860 35300

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20/4/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20/4/2020

Ο Υφυπουργός Υγείας κο. Βασίλης Κοντοζαμάνης στα πλαίσια επίσκεψής του στο Τμήμα Αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ της Ελευσίνας βρέθηκε χθες, ανήμερα του Πάσχα, στη Σαντορίνη συνοδεύοντας την ομάδα του Τμήματος σε αεροδικομιδή με σκάφος της πολεμικής αεροπορίας. Στο αεροδρόμιο ο Υφυπουργός Υγείας είχε συνάντηση με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας (Γ.Ν.Θ.), κο. Μαλαματένιο Βασίλη, κατά την οποία ανταλλάχθηκαν ευχές και δόθηκαν πασχαλινά τσουρέκια στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ από τον Διοικητή του Νοσοκομείου. Ο Διοικητής του Γ.Ν.Θ. προχώρησε σε σύντομη ενημέρωση του Υφυπουργού σε θέματα που αφορούν στη λειτουργία του Νοσοκομείου, ενώ δόθηκε η υπόσχεση να πραγματοποιηθεί αναλυτική συζήτηση επ΄ αυτών στο προσεχές μέλλον.