Πρόσκληση συλλογής προσφορών για την προμήθεια δύο φιαλών αερίων για τον αναλυτή αερίων αίματος του ΤΕΠ του Γ.Ν. Θήρας

                                                                         ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση συλλογής προσφορών για την προμήθεια δύο φιαλών αερίων για τον αναλυτή αερίων αίματος του ΤΕΠ του Γ.Ν. Θήρας»

693. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 787 ΜΕ ΑΔΑ 6ΖΓ4ΟΡΡ3-1ΗΩ (1).pdf

 

Πρόσκληση συλλογής προσφορών για την προμήθεια δύο φιαλών αερίων για τον αναλυτή αερίων αίματος του ΤΕΠ του Γ.Ν. Θήρας.docx

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 28/01/2021

  Τις τελευταίες μέρες το ΓΝΘ παρακολουθεί δημόσιες συζητήσεις και ανακοινώσεις που από έλλειψη ενημέρωσης ή κακή πρόθεση δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική κατάσταση, τα μέτρα και τις συνεχείς ενέργειες αντιμετώπισης των προβλημάτων του COVID-19 στη Σαντορίνη.
Παραθέτουμε λοιπόν τα πραγματικά δεδομένα που σχετίζονται με το ΓΝΘ:
• Μέσα στον Ιανουάριο 2021, στο ΓΝΘ έχουν νοσηλευτεί στην ειδική μονάδα COVID-19, 7 θετικά περιστατικά, με σοβαρά συμπτώματα. Σήμερα δυο εκ των ασθενών έχουν επιστρέψει στην οικία τους και οι 5 παραμένουν στο νοσοκομείο, στους θαλάμους αρνητικής πίεσης, με πλήρη επιστημονική υποστήριξη και καλή εξέλιξη – κανείς δεν χρειάστηκε να διασωληνωθεί.
• Τον Ιανουάριο και μέχρι χθες, στο ΓΝΘ έχουν γίνει 564 τεστ από τα οποία τα 13 ήταν θετικά και αντιμετωπίστηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.
• Συνολικά, από την αρχή της πανδημίας, στο ΓΝΘ έχουν γίνει περισσότερα από 2.000 τεστ από τα οποία τα 56 ήταν θετικά και αντιμετωπίστηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας.
• Η ανάγκη πραγματοποίησης τεστ σε επαγγελματικές ή κοινωνικές ομάδες για την ιχνηλάτηση περιστατικών, εμπίπτει εξ ολοκλήρου στις αρμοδιότητες του ΕΟΔΥ και το ΓΝΘ δεν είναι αρμόδιο να προχωρήσει απρογραμμάτιστα σε τέτοιες ενέργειες και οι δημόσιες κατηγορίες ότι υπάρχει έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού απέχει από την πραγματικότητα.
• Είναι δημοσιοποιημένο και πλατιά γνωστό, ότι δωρεάν τεστ για covid-19 γίνονται αποκλειστικά έπειτα από ραντεβού, μέσω του testing.gov.gr για πολίτες και για εκπαιδευτικούς μέσω της πλατφόρμας edu-testing.gov.gr.
• Το ΓΝΘ έχει ήδη με επιτυχία ξεκινήσει το πρόγραμμα εμβολιασμών και έχει ήδη εμβολιάσει συμπολίτες μας 85+, Υγειονομικό προσωπικό και προχωράει σύμφωνα με το πρόγραμμα και την τροφοδοσία εμβολίων που μας δίδει η Κεντρική Επιτροπή Εμβολιασμών του Υπουργείου Υγείας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 15/10/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 15/10/2020

Το Γυναικολογικό-Μαιευτικό Τμήμα του Γ.Ν. Θήρας στελεχωμένο πλέον με 4 ιατρούς, τους κ.κ. Κριτσωτάκη Ιάσονα, Παπαποστόλου Θαλή, Καραμπότση Κωνσταντίνο, Παρασχάκη Ανθούλα και επικουρικά με την στήριξη των ιατρών κ.κ.  Πατσούρα Κωνσταντίνο και Μαρουδιά Γεώργιο, αναπτύσσεται συνεχώς διενεργώντας τόσο μαιευτικές επεμβάσεις όπως οι 22 τοκετοί που πραγματοποιήθηκαν τον μήνα Σεπτέμβριο όσο και γυναικολογικές επεμβάσεις μέσω της λαπαροσκοπικής μεθόδου.

Συγκεκριμένα, πρόσφατα διενεργήθηκε επέμβαση εξωμητρίου σε Γαλλίδα ασθενή η οποία διένυε την 6η εβδομάδα κύησης και προσήλθε στα  ΤΕΠ του ΓΝΘ με έντονο πόνο και αιμορραγία. Σε λαπαροσκοπίκη επέμβαση υπεβλήθη γυναίκα 54 ετών με κύστη ωοθήκης 6 εκατοστών η οποία εξήλθε από το Νοσοκομείο την επόμενη ημέρα, ενώ λίγες μέρες αργότερα ασθενής με ιστορικό ανοικτής χειρουργικής επέμβασης αφαίρεσης εξαρτήματος υπεβλήθη σε ολική λαπαροσκοπική υστερεκτομή λόγω αιμορραγιών. Η τελευταία επέμβαση ήταν ιδιαίτερα περίπλοκη καθώς η ασθενής παρουσίαζε περιτοναϊκές συμφύσεις.

Το Γυναικολογικό-Μαιευτικό Τμήμα του Γ.Ν. Θήρας λειτουργεί με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και κάθε περιστατικό αντιμετωπίζεται άμεσα και με ασφάλεια με σκοπό την παροχή υψηλής φροντίδας και περίθαλψης στις γυναίκες της Σαντορίνης και των όμορων νησιών.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ

Αναρτήθηκε στο πρόγραμμα Διαύγεια (undefined ), στην ιστοσελίδα του Γ.Ν. Θήρας (www.santorini-hospital.gr)  και της Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε. (www.aemy.gr) Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την κάλυψη της θέσης του Υποδιευθυντή Οικονομικού  του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας έως τρία έτη.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., σύμφωνα με τις οδηγίες της ανάρτησης.