Δελτίο Τύπου 25/01/2017

Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης σύγχρονου εξοπλισμού ξεκίνησε η λειτουργία εξειδικευμένου τμήματος φυσικοθεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας.

Με άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό υποστηρίζονται καθημερινά ασθενείς με παθολογικές καταστάσεις, μυοσκελετικές κακώσεις και τραυματισμούς, νευρολογικές παθήσεις, καθώς και σύνδρομα ή άλλα νοσήματα που παρεμποδίζουν τη λειτουργική καθημερινότητά τους.

Εκτελούνται ολοκληρωμένες φυσικοθεραπευτικές συνεδρίες με εξατομικευμένα πρωτόκολλα και πράξεις όπως κινησιοθεραπεία, ηλεκτροθεραπεία, υπέρηχο κ.α. που στόχο έχουν την ταχύτερη επανένταξη του ασθενούς σε όλες τις καθημερινές δραστηριότητες.

Παράλληλα και σε συνεργασία με το επιστημονικό προσωπικό του Γ. Ν. Θήρας, παρέχεται άμεση αξιολόγηση και συμβουλευτική παρέμβαση, ώστε να ακολουθείται η ορθότερη θεραπευτική αγωγή με σκοπό τη πλήρη αποκατάσταση της υγείας των ασθενών.

Το Γ.Ν Θήρας διατηρεί και ενισχύει τον δημόσιο χαρακτήρα του, παρέχοντας τις υπηρεσίες του στο πλαίσιο των συμβάσεών του με τον ΕΟΠΠΥ σε επίπεδο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Π.Φ.Υ) και Δευτεροβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Δ.Φ.Υ).

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας